Balıkesirspor Klübü Haberleri
  • ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ
    ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ

    Ekol Hastanesi Balıkesirspor’umuz Pazar günü oynayacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarına bugün gerçekleştirdiği ayak tenisi, dar alan oyun, şut ve taktik çalışması ile devam etti. Takımımız hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği antrenman ile tamamlayacak.

    133
    0
    3Y
  • MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

    Van'ın Gevaş ilçesinde keşif uçağımızın düşmesi ve Siirt'in Pervari ilçesinde düzenlenen operasyon sırasında çıkan çatışma sonucu şehit olan emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet, kederli aileleri ile yüce milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

    106
    0
    3Y
  • Emeği geçen herkese teşekkürler.
    Emeği geçen herkese teşekkürler.

    TFF 1.Lig’in sona ermesiyle birlikte BALIKESİRSPOR’umuz ligi 13.sırada bitirmiştir. Yaşanan ekonomik sıkıntılardan dolayı, sezon başında küme düşecek takımlar arasında adı ilk sıraya yazılan kulübümüz; Yönetim kurulumuzun yoğun çabaları, futbolcularımızın olağanüstü fedakarlığıyla, teknik heyetlerimiz, personelimiz ve taraftarlarımızın özverisiyle lig’de

    56
    0
    3Y
  • MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
    MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

    Suriye İdlip’teki operasyonda yaralanarak hastaneye kaldırılan; hemşehrimiz, kahraman mehmetçiğimiz Bayram Aktaş tüm müdahalelere rağmen şehit düşmüştür. Ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz.Milletimizin başı sağolsun.

    57
    0
    3Y
  • ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ
    ANTRENMAN GÜNLÜĞÜ

    Ekol Hastanesi Balıkesirspor'umuz Osmanlıspor mac¸ı hazırlıklarına Umut Baysal yo¨netiminde gerc¸ekles¸tirdigˆi antrenman ile bas¸ladı. Eskişehirspor mac¸ında ilk 11'de go¨rev alan oyuncularımız rejenarasyon c¸alıs¸ması yaparken, digˆer oyuncular ısınma, teknik ve taktik çalıştı .

    71
    0
    3Y
  • GU¨NEY C¸ELI·K KELES¸ I·LE 5 YIL DAHA
    GU¨NEY C¸ELI·K KELES¸ I·LE 5 YIL DAHA

     Balıkesirspor Futbol Kulu¨bu¨mu¨z altyapısında yetis¸en sol bek Gu¨ney C¸elik Keles¸ ile 5 yıllık profesyonel so¨zles¸me imzaladık. Futbolcumuz Gu¨ney C¸elik Keles¸’e Balıkesirspor forması altında bas¸arılar dileriz.

    65
    0
    3Y
  • YASI·N YI·GˆI·T BERBER I·LE 5 YIL DAHA

    Balıkesirspor Futbol Kulu¨bu¨mu¨z altyapısında yetis¸en kaleci Yasin Yigˆit Berber ile 5 yıllık profesyonel so¨zles¸me imzaladık. Futbolcumuz Yasin Yigˆit Berber’e Balıkesirspor forması altında bas¸arılar dileriz.

    64
    0
    3Y
  • Balıkesirspor'dan Mehmetçiklerimize Destek
    Balıkesirspor'dan Mehmetçiklerimize Destek

    Günü çift antrenmanla geçirecek takımımız, ilk çalışmasını saat 10:30'da gerçekleştirdi. Salonda kuvvetle başlayan idman, koşu ile son buldu. Takımımız antrenman öncesinde Barış Pınarı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiklerimize destek olmak için Türk Bayrağı ile poz verdi.

    128
    0
    4Y
  • BALIKESİRSPOR 3-2 BOLUSPOR
    BALIKESİRSPOR 3-2 BOLUSPOR

    Balıkesirspor’umuz TFF 1.Lig’in 7’nci haftasında ağırladığı Boluspor’u 3-2 mağlup ederek liderliğe yükseldi.

    136
    0
    4Y
  • Balıkesirspor, Yarın Oynanacak Boluspor Maçı için Antreman Yaptı
    Balıkesirspor, Yarın Oynanacak Boluspor Maçı için Antreman Yaptı

    Balıkesirspor, yarın saat 19:00’da oynayacağı Boluspor maçı hazırlıklarını saat 16:30’da gerçekleştirilen ter antrenmanıyla tamamladı. Antrenman öncesi Orta Afrika Milli Takımına davet edilen Foxi Kethevoama için pasta kesildi.

    136
    0
    4Y